Termes, condicions i política de privacitat

La següent Política de Privacitat estableix els termes en què Marevert usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pot ser identificat, ho fem assegurant que només s’usarà d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privacitat pot canviar amb el temps i ser actualitzada pel que recomanem y insistim en revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar que està d’acord amb els seus canvis.

Què recollim i emmagatzem

Mentre visiteu la web, farem seguiment de:

 

 • Els productes que heu vist: utilitzarem això per a, per exemple, mostrar-vos productes que heu vist recentment
 • Ubicació, adreça IP i tipus de navegador: utilitzarem això per a propòsits com ara estimar impostos i costos d’enviament
 • Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!
 • També utilitzarem galetes per realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

 

 • L’enviament de la informació sobre el compte i comanda
 • La resposta a les soŀlicituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
 • El processament de pagaments i l’evitació del frau
 • La configuració del compte de la botiga
 • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos
 • La millora de les ofertes de la botiga
 • L’enviament de missatges de màrqueting, si heu triat rebre’ls
 • Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes.

Normalment emmagatzemem informació sobre vós durant el temps que la necessitem per als propòsits pels quals la recopilem i utilitzem, i no estem legalment obligats a mantenir-la. Per exemple, emmagatzemarem informació de les comandes durant 3 anys per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el nom, adreça de correu electrònic i adreces de facturació i enviament. També emmagatzemem comentaris o ressenyes, si trieu deixar-los.

Ús de la informació recollida

La nostra web usa la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre dels usuaris, de comandes i per millorar els nostres serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics esporàdics a través de la nostra pàgina web informant de noves obres o actualitzacions rellevants per vostè, aquests correus seran enviats a la direcció que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Des de Marevert estem molt compromesos en complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Galetes

El terme galeta es refereix a un arxiu que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar-se en el seu ordinador, al acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte el tràfic a la pàgina web. Una altra funció que tenen les galetes  és que amb elles la web et pot reconèixer individualment i per tant oferir-te el millor servei personalitzat de la nostra web.

La nostra pàgina web marevert.com utilitza les galetes per poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és usada únicament per anàlisi estadístic i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a oferir un millor servei web, aquestes no donen accés a la informació del seu ordinador ni seva, sempre que vostè així ho desitgi i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de galetes, no obstant això, la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveixen per millorar l’experiència web. També pot configurar el seu ordinador per declinar les galetes. Si no s’accepten aquestes, és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enllaços a tercers

Aquesta web pot contenir enllaços a altres pàgines web que podrien ser del seu interès. Una vegada vostè accedeixi a aquests llocs i abandoni la nostra web, ja no tenim control sobre el lloc al que es dirigirà i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests llocs tercers. Tals pàgines webs estan subjectes a les seves polítiques de privacitat i per la qual cosa és recomanable que les consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada a la nostra pàgina web. Cada vegada que se li sol·liciti emplenar un formulari, com el d’alta d’usuari, pot marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que no hagi marcat l’opció de rebre publicitat pot cancel·lar-la en qualsevol moment. Marevert no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, a banda que sigui requerida per un jutge amb una ordre judicial.

Marevert es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.